Tervetuloa vuosikokoustapahtumaan Ouluun hotelli Lasarettiin 27-29.3.2020!

1.2.2020

Perinteinen vuosikokoustapahtumamme lähestyy jälleen!

Missä? Milloin?

Pe 27.3.-Su 29.3.2020.

Tapahtumapaikkana on Hotelli Lasaretti Oulussa. Rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta matkaa hotellille on noin kilometri. Tapahtumaan on järjestetty lastenhoito. Lastenhoidon tarve kartoitetaan ilmoittautumislomakkeessa.

Mitä?

Teemana on tällä kertaa yksinäisyys. Puhujaksi olemme lauantaille saaneet yksinäisyystutkija Niina Junttilan. Lisäksi jatkamme aiheen käsittelyä vielä työpajan muodossa sunnuntaina. Luvassa on tuttuun tapaan myös yhdessäoloa ja vertaistukea. Tapahtuman ohjelma erillisenä liitteenä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 16.2.2019 mennessä. Jäsenet ovat saaneet linkin ilmoittautumiseen myös sähköpostilla.

Omavastuut sisältävät mahdollisen majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Yhdistys kustantaa tilavuokrat, lastenhoidon ja puhujan sekä pienen osuuden ilmoittautuneiden jäsenten majoitus-ja ruokailukuluista. Majoitus on 2 hengen huoneissa, lisävuode on mahdollinen.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä sihteeriin ilmoittautumiseen tai järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä joko sähköpostitse turnersihteeri@gmail.com tai puhelimitse 045-6501136.

Aikuiset:

Pe-su 2 hh           170 €

La-su 2 hh           110 €

La + su ei yövy      60 €

La                         50 €

Su                        20 €

Lapset 4-12 v:

Pe-su 2 hh            85 €

La-su 2 hh            55 €

La + su ei yövy     30 €

La                        25 €

Su                       10 €

Omavastuut maksetaan yhdistyksen tilille 8.3.2020 mennessä:

Suomen Turner-yhdistys ry

Nordea FI91 2185 1800 0326 34, viite 1151.

Lämpimästi tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin jäsenet! Toivottavasti näemme teitä sankoin joukoin!