Paljon iloa pienessä pakkauksessa

12.9.2018

Kuva: Kaisa Kauranne
Kuva: Kaisa Kauranne

Hei! Olen Momo! Olen 9-vuotias Turner-tyttö. Tykkään laulamisesta ja tanssimisesta. ADHD tekee todella villiksi! Mulla on kissa nimeltä Tiana ja kilpikonna nimeltä Kassiopeia. Kassiopeia on saanut nimensä Michael Enden Momo-kirjasta, jonka mukaan mäkin olen saanut lempinimeni. Momo on siinä kirjassa orpotyttö, jolla on kuuntelemisen taito.

Olen koulussa kolmannella luokalla. Olen pienryhmässä, jossa on kahdeksan luokkakaveria sekä yksi avustaja ja yksi opettaja. Olen vähän lyhempi kuin muut, mutta se ei haittaa, koska iloa mussa on taatusti enemmän kuin muissa!

Harrastan cheerleadingiä, joukkuevoimistelua, tanssillista voimistelua ja bändikoulua.

Turnerissa parasta on se, kun on perhostyttö ja sen takia paljon Turner-kavereita. Keliakian takia saan aina omia herkkuja.

Kurjaa on se, kun kasvuhormonin pistäminen joskus sattuu.

Kerran vuodessa matkustan äidin kanssa johonkin toiseen kaupunkiin yhdistyksen tapaamiseen ja ollaan siellä yötä. Kivointa on, kun näen siellä mun parhaan ystävän.

Aina välillä käydään myös laivalla perhoskavereiden kanssa, ja käyn joka kerta laulamassa Sata salamaa karaokessa. Tykkään Vicky Rostista tosi paljon, ja kerran musiikkikoulun ope toi mulle ihan oikean Virve Rostin nimmarin!

Kerran tapasin perhoskavereita ravintolassa ja meillä oli oma kabinetti ja mulla oma gluteeniton pizza!

Isona musta tulee Cheerleadingissä SM-tason nousija eli se, joka nostetaan. Kerrankin on hyötyä siitä, että on pieni! Siskoni kutsuu mua Hobitiksi, koska olen niin pieni ja suloinen.

Mun on tosi hankala välillä oppia uusia asioita, ja joudun harjoittelemaan enemmän kuin muut, mutta opin kyllä kaiken mitä haluan, kun vain harjoittelen tarpeeksi!

Terkut kaikille perhoskavereille!

Kirjoittanut nimim. Momo